La Clau 2015!

Ja tornem a ser aquí! Mooolt contents i plens d’energia positiva després d’haver participat a La Clau 2015, duta a terme a Palamós el passat 21 i 22 de Febrer!

Com cada any, ens vam poder retrobar amb els altres caus i grups de joves de les escoles La Salle d’arreu de Catalunya. Tot i la no massa bona previsió meteorològica, vam poder realitzar totes les activitats programades, i amb molt d’èxit!

Al arribar a Palamós ens vam trobar a 4 guardians d’un far, els quals ens van explicar que, abans, el món era de colors, i el blanc i el negre mantenien l’equilibri mitjançant la llum d’aquest far que ells vigilaven. Però que el gris, amb la seva actitud individualista, egoista i poc solidària, no es va guanyar el reconeixement de color, i com a revenja va destruir el far, trencant així l’equilibri del món i deixant adormits els colors. I per aquest motiu, el món es va anar tornant gris a poc a poc.

Els guardians ens van demanar ajuda per a reconstruir el far i poder restablir l’equilibri de pau, harmonia i amor al món.

Per a ajudar-los, les “claus” o grups d’edat, vam jugar i vam fer activitats com gimcanes per la platja, descobertes pel poble, i  també vam fer un taller d’espelmes, que van quedar xulíssimes! Així, mica en mica, vam anar obtenint peces per a reconstruir el Far.

Però un cop teníem el far, el negre i el blanc es van enfadar i, al enfadar-se, hi va haver una guerra de colors! un HOLI FESTIVAL amb el que vam acabar tots plens de color! Llavors, el blanc i el negre es van adonar de que junts, feien que el món fos molt més bonic i ple d’harmonia, amor i color!

I com veieu a les fotos, així és com de contents i acolorits vam acabar tots plegats!


Us deixem, també, un enllaç relacionat amb la trobada!