Trobada d'Agrupament 2016

Un any més hem realitzat la TRAG (trobada d'agrupament), una sortida on ens trobem des dels més petits als més grans per gaudir d'un gran cap de setmana.

Així doncs, castors, llops i daines, ràngers i noies guia, pioners i caravel·les, pares, mares, germans i caps vam passar un cap de setmana esplèndid a Calafell.


En aquest, ens van venir a veure un grup de cuiners que necessitaven la nostra ajuda, així doncs, amb moltes ganes i il·lusió ens vam posar a ajudar-los en tot el que fos necessari. Per això, primerament vam poder gaudir d'una ruta amb unes bones vistes, d'unes activitats a la platja, de fer jocs per recordar vells temps i per jugar de forma cooperativa, però sobretot vam poder divertir-nos a través d'unes 'activitats tots junts, on els més petits ajudaven als més grans i a la inversa, que ens van permetre estar constantment somrient i alegres de poder compartir tots aquests moments junts.


 Moltes gràcies a tots i totes per participar-hi i esperem que l'any que ve ús i torneu a apuntar i puguem gaudir, encara millor, d'un cap de setmana amb tots vosaltres.


pd: a l'apartat de fotos general trobareu un recull de fotos del cap de setmana.


Una forta abraçada de part de tots els caps.